Over Ons

Welkom bij Vloerwerken AZOU, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige vloer- en tegelafwerkingen. Ons familiebedrijf, opgericht door Rik Azou in 1994, heeft inmiddels een solide reputatie opgebouwd in de regio Roeselare dankzij onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit.

Rik Azou begon zijn loopbaan als schrijnwerker, maar besloot al snel over te stappen naar het vak van vloerder. Na enkele jaren in dienst te hebben gewerkt, besloot hij in 1994 de sprong naar zelfstandigheid te wagen en Vloerwerken Rik Azou op te richten. Vanaf het begin werkte Rik nauw samen met een vaste arbeider en kreeg hij ondersteuning van zijn vader, Jules Azou. Samen hebben ze door de jaren heen consistent hoogwaardige kwaliteit geleverd, wat resulteerde in tevreden klanten en duurzame projecten.

Niels Azou, de zoon van Rik, begon al op jonge leeftijd als jobstudent mee te werken in het familiebedrijf. Na het afronden van zijn studie bachelor bouwkunde en het opdoen van diverse ervaringen in de bouwsector, begon hij meer te helpen bij zijn vader in bijberoep. Al snel begon hij fulltime te werken bij het bedrijf en nam langzaam maar zeker de dagelijkse leiding over. Dit resulteerde in de oprichting van BV Vloerwerken AZOU, waarmee we onze traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid voortzetten.

Ondertussen werd een team met ervaren vakmensen opgebouwd, met een passie voor tegelwerken en een oog voor kwaliteit.

Voor meer informatie over onze diensten en projecten, kunt u altijd verder kijken op onze website. Aarzel ook zeker niet om contact op te nemen!

Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw volgende project!